Vad kan man göra i Ludvika?

Ludvika är en charmig stad i Dalarna. Med en befolkning på cirka 11 000 invånare finns det gott om saker att göra och utforska där. Från utomhusaktiviteter som vandring och bad till shopping i de många lokala butikerna har Ludvika även bio, simhallar och mycket annat.
Om du vill köpa några souvenirer eller presenter kan du åka till någon av de många butikerna i Ludvika. Det huvudsakliga shoppingområdet ligger nära Stora Torget och består av flera små butiker som erbjuder unika kläder, lokala hantverk och roliga presenter. På helgerna kan du gå omkring på den lokala loppmarknaden och leta efter antikviteter, eller delta i en konstkurs på en av de kreativa verkstäderna.

Om det du söker inte finns

Om det är så att det du letar efter inte finns i Ludvika kan du alltid shoppa online. Du kan till exempel surfa in på Gardenstore och klicka hem saker som du behöver till trädgården. Att handla online är väldigt enkelt om du är i Ludvika – det enda du behöver är en adress som ditt paket kan levereras till.

Det finns många postombud, Instaboxar och liknande i Ludvika som gör det enkelt för dig att hämta ditt paket. När du har shoppat färdigt kan du ta en promenad i staden och beundra de vackra omgivningarna. Eller om du känner dig äventyrlig kan du ta en vandring i någon av de närliggande skogarna. Det finns gott om stigar att utforska och vissa leder till och med till gömda sjöar där du kan bada eller fiska.