Snygga till det hemma med fina posters

Vi har nog spenderat mer tid hemma det senaste året än vad vi brukar göra och det har väl aldrig varit viktigare att ha det fint och snyggt hemma. Oavsett om du bor i Ludvika, Norrköping eller Västerås så kan du använda dig av dagens tips för att piffa upp det hemma och skapa en härlig atmosfär. Du behöver inte spendera en massa pengar eller tid heller, eftersom det är lättillgängligt och billigt att köpa posters online.

På Artiks.se har de skapat en kategori för posters i köket som heter “Mat och Dryck”. Där hittar du en blandning av snygg textgrafik, vackra bär och frukter, klassiska reklamaffischer för de som gillar retro design och snygga posters med både cocktails och vin. Ett exempel på en rolig poster är den som kallas för “Eat Spaghetti Poster” och den lyder som följer: “Eat spagetti to forgetti your regretti” skrivet med en spagetti-inspirerad font som är avlång och lite ihoptryckt, svart text mot en vit bakgrund. Snygg och kul poster att ha i köket eller matrummet.

På sajten kan man också skapa sina egna textposters och utforska andra kategorier för posters till badrum, barnrum, fritidshus, hemkontor, matsal, sovrum och vardagsrum. Artiks.se är lätt att använda och när man beställer sina posters går det också att inkludera ramar och välja mellan olika storlekar, material och färger. Kolla in deras vinguider “White Wine Guide Poster” och “Red Wine Guide Poster” om du gillar vin eller kaffeguiden om det är mer din grej. På Artiks.se finns det något för alla.