Perfekta presenter till den sportintresserade

Har du en kompis eller familjemedlem som du ska köpa en present till? Om de är intresserade av idrott eller aktiviteter, så finns det många olika val som du kan göra och som innebär att du kan ge en skräddarsydd present som verkligen kommer att uppskattas. 

Detta kan vara antingen i form av ett bokat evenemang, fleece-hoodies för dam som kan komma till användning under träning eller kanske till och med en avkopplande dag på spa för att hjälpa till med trötta muskler.

Boka ett sportevenemang

Är det någon särskild sport som din nära anhörig tycker om lite extra? Kanske en spännande fotbollsmatch, biljetter till en hockeymatch eller läktarplatser till ett större evenemang som friidrotts-EM. Det finns ett väldigt stort utbud och många valmöjligheter, så du garanterat kommer kunna göra ett val som passar perfekt.

Träningsresa

Upplevelser i någon form är alltid lite extra trevligt att ge bort, då ni kan umgås och få lite kvalitetstid med varandra. Så om din vän eller familjemedlem älskar träning, kommer den allra bästa födelsedagspresenten vara att boka in en träningsresa i någon form. Detta kan involvera både en mer naturnära upplevelse, som till exempel vandring eller en längre cykelsemester. 

Men om du har en högre budget, så kanske du vill lyxa till det lite extra med en utlandssemester där ni kan träna i varmare grader och verkligen utmana er själva. Så vart ska resan isåfall bära av och vad ska inkluderas? Beroende på vilken typ av träning ni vill utföra så finns det lite olika val som ni kan göra.