Packlista när du ska besöka Ludvika

Ska du åka och besöka fantastiska Ludvika? Vad roligt! Egentligen behöver du inte ha med dig så mycket i väskan när du ska åka till Ludvika eftersom det mesta finns i staden. Men för att du ska kunna fokusera på din resa så ska du här få tips på vad du kan ha med i din packning. Då slipper du själv komma på vad du ska ha med dig, eller oroa dig för att du glömt något när du väl är påväg dit. 

Sommar

Om du ska åka till Ludvika på sommaren kan du packa med dig shorts, solglasögon, solkräm, keps, tunna tröjor och annat som man har med sig på en solig semester. För det kan bli riktigt härligt väder i Ludvika – men det kan också vända och bli lite sämre. Därför är det bra att även ha med sig en hoodie eller jacka. Om du inte redan har en hoodie kan du köpa hoodies från Houdini till hela familjen innan ni beger er mot staden så att ni är förberedda på det mesta.

Vinter

Under vintern kan det bli ganska kallt och snöigt i Ludvika och i områdena runt omkring. Packa därför med dig tjocka tröjor, termobyxor, en vinterjacka, vantar, mössa och så vidare. Men trots att det är kallt kan solen komma fram och även då är det bra att ha med sig solkräm och solglasögon. Det är också viktigt att ha med ett par rejäla skor som inte läcker in så fort du råkar trampa i lite vatten. För det kan komma mycket snö, men det kan lika snabbt smälta och bli blött på en dag.