Dalarnas bästa gallerior

Även om Dalarna är den plats på jorden vi älskar mest och vill vara på kan vi ändå känna att det behövs lite luftombyte. Så vad passar då bättre än att planera in en lite lyxvistelse i Stockholm? Hela året har ju varit väldigt märkligt, så vi tycker det är dags att unna oss lite guldkant på tillvaron nu när hösten verkligen har gjort entré i våra liv.

Det behövs inte mycket för att få till den där känslan av lyx. Har ni svårt att komma ifrån kan det räcka med en enda övernattning för att ladda batterierna och skapa minnen att leva på en lång tid framåt. Boka hotell och restaurang i Stockholm, och skaffa barnvakt så har ni något att se fram emot tillsammans.

Göra stan eller stanna på hotellet?

Vi vet, det kan kännas lite konstigt att besöka en plats utan att röra sig utanför hotellet. Men faktiskt, ibland är det precis det som behövs. Att inte känna att man måste turista, utan bara helt och hållet njuta av ett fantastiskt hotell.

När det är middagsdags behöver ni varken bylta på med ytterkläder eller vänta på taxi, utan det är bara att kliva ut i hotellkorridoren och välja om ni ska upp eller ner. Hotel At Six har flera restauranger, så boka den som passar er stil bäst. Efter maten är det nästan ännu lyxigare att kunna sitta kvar och njuta av miljön för att helt enkelt släntra upp på rummet när ni är mätta och nöjda.