Fixa den perfekta uteplatsen

Uteplatsen är ett socialt ställe att umgås med nära och kära. Sommartid öppnar det upp för långa och ljusa kvällar där man kan sitta och prata i många timmar. Hur gör man då för att få till den perfekta uteplatsen? Till och börja med måste man se över både möjligheter och begränsningar. Hur mycket utrymme finns det att inreda på? När man väl vet det är det bara och sätta igång. Möbler, inredning, textil och liknande för att få till en riktigt härlig känsla.

Sittmöbler och ett bord brukar alltid uppskattas. Här kan man då både äta och ställa ifrån sig eventuell dryck. Behöver man fler sittplatser som bara används vid enstaka tillfällen går det att använda sig av en smidig klappstol. De är enkla att förvara och tar väldigt liten plats då de ej används vilket är perfekt oavsett om man har en stor eller liten uteplats.

Finns det möjlighet kan det vara skönt att ha en terassvärmare eller liknande som gör att man kan sitta ute i många timmar också då det inte är lika varmt som man kanske önskar. Det finns både värmare som man kan ha stående på golvet samt sätta upp i taket ovanför bordet. Välj mellan en som är el- eller gasol uppvärmd. De som går på gasol är enkla att flytta dit man önskar och de som drivs på el blir monterad på en plats och då får istället möbler flyttas om man önskar maximal värme.